top of page
Kama solutions Daglig leder

 

Velkommen til Kama Solutions

Vår historie begynte i 2019 med en drøm om å forme energilandskapet gjennom nyskapende løsninger og eksepsjonell service. I dag er vi fylt av stolthet over å være en betydningsfull leverandør innen kraftproduksjon, transmisjon/distribusjon og industri.

Bedriften driftes med daglig leder Magne Karlsen i spissen, som har over 15 års bransjeerfaring. Denne dyptgående ekspertisen har gitt oss et unikt perspektiv på hvordan vi kan transformere utfordringer til muligheter.

Men Kama Solutions er mer enn bare et selskap – vi er din pålitelige partner i reisen mot optimal ytelse og bærekraftig suksess. Sammen med våre anerkjente leverandører jobber vi kontinuerlig for å levere løsninger som beveger grensene for hva som er mulig.

Vår kjernekompetanse er bred og dyp. Fra systemer som overvåker transformatorer, gjennomføringer og effektbrytere, til spesialiserte løsninger for isolerende olje i transformatorer og vindkraftsystemer – vi går aldri på kompromiss med kvaliteten.

Vi tar også stolthet i å tilby opplæring og kurs som hjelper deg med å mestre våre systemer. Med vårt dedikerte team og vår forpliktelse til kontinuerlig læring, er vi med deg hvert skritt på veien.

Vi tror på en fremtid som drives av energi, innovasjon og samarbeid. Derfor har vi etablert langvarige partnerskap med globale pionerer som GE Energy, Globecore, IRISS, Fotric/HIKMICRO og EMT. Dette gir oss en unik evne til å tilby deg de mest avanserte og pålitelige løsningene på markedet.

Vår visjon er klar: Vi vil inspirere, transformere og skape en bærekraftig energifremtid.

 

Bli med oss på denne spennende reisen. Ta kontakt i dag, så finner vi veien til suksess sammen!

Vindmøllepark

 

Vindkraft

Når det gjelder vindkraftturbiner, har vi systemer for bytting, rensing og tørking av olje på girkasser, samt avgassing av spesialtransformatorer. Vi er ekstremt opptatt av å holde oss oppdatert på systemer for digitalisering og tilstandskontroll, samtidig som vi ikke glemmer betydningen av tradisjonelt vedlikehold. Vi besitter bred kunnskap og ekspertise innen begge områder.

Kama Solutions har opparbeidet seg omfattende erfaring og solid kunnskap i bransjen. Sammen med våre leverandørers globale erfaring kan vi skreddersy enkle systemer eller mer avanserte løsninger som passer perfekt til dine spesifikke behov. Vi er her for å inspirere og lede veien mot en energieffektiv fremtid.

Leverandører

Presisjons teknikk as logo
TESS logo
IRISS logo
Fotric logo
HIKMICRO logo
GE Vernova logo
EMT logo
Globecore logo
Konstant logo
Inovyn logo
Statnett logo
Statkraft logo
Lyse elnett logo
Hydro logo
Agder energi logo
Energinet DK logo

Velkommen til Kama Solutions – hvor vi forvandler utfordringer til muligheter og bidrar til en verden drevet av smarte og bærekraftige energiløsninger.

Om Kama Solutions 

I en verden drevet av energi og innovasjon, trer Kama Solutions frem som en inspirerende partner innen kraftproduksjon, transmisjon/distribusjon og industri. Vår reise tok form i 2019, og siden den gang har vi kontinuerlig utforsket og formidlet nyskapende løsninger fra anerkjente leverandører.

Kunder

BKK Logo
Sogn og Fjordane Energi
New Boliden logog
Hafslund Eco logo
Tafjord logo
Skagerak energi logo
Equinor logo
Østfold energi logo
bottom of page